Volvo-Electric-detail
Vragen en antwoorden over elektrisch rijden

EV-kennisbank

Het aanbod elektrische bedrijfswagens wordt steeds groter. Als specialist in emissievrij transport denkt Nijwa Zero graag met je mee om jouw wagenpark duurzaam in te richten. In onze EV-kennisbank vind je artikelen over zero-emissie en elektrisch rijden. 

Volvo-FL-ELECTRIC

Emissievrije zones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. Zij voeren milieuzones in of werken aan zero emissie zones, waar vervuilende voertuigen helemaal niet meer welkom zijn. Wat is de situatie nu en welke toekomstige ontwikkelingen zijn er?

Nijwa-Zero-Renault-Master-E-Tech-woonwijk

Subsidie elektrische bestelauto

Bij aanschaf van een elektrische bestelauto kom je in aanmerking voor subsidie en belastingvoordeel. De overheid stimuleert bedrijven en non-profitinstellingen hiermee om over te stappen naar een elektrische bestelauto. Er zijn verschillende regelingen, die bij elkaar opgeteld flink wat voordeel opleveren.

nijwa zero volvo electric trucks range

Elektrische truck subsidie

Voor de aanschaf van een elektrische truck kun je subsidie krijgen. Er zijn verschillende subsidieregelingen voor zero emissie trucks, zoals de subsidieregeling Aanschaf Emissieloze Vrachtwagens (AanZET) en de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwverkeer (SSEB).

Nijwa zero Maxus eDeliver 3 elektrische bestelbus opladen aan laadpaal

Laadpaal MIA

Als ondernemer kom je bij de aanschaf van een laadpaal in aanmerking voor fiscaal voordeel. Zo maak je aanspraak op Milieu-investeringsaftrek (MIA).

Nijwa Zero - laadplein

Subsidie laadpaal zakelijk

Laadpaal nodig bij jouw bedrijf? Je profiteert van aantrekkelijk belastingvoordeel als je een laadpaal op jouw bedrijfsterrein laat plaatsen.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Wijnand-Derkman-nijwa-zero