maxus eDeliver 9 met trekhaak
De Maxus eDeliver 3 en Maxus eDeliver 9 zijn geschikt voor een trekhaak

Elektrische bedrijfswagen met trekhaak

Heb je een aanhanger nodig bij jouw werkzaamheden? De Maxus eDeliver 3 en Maxus eDeliver 9 kunnen worden voorzien van een trekhaak. Daarmee ben je verzekerd van een trekgewicht tot 1.500 kilo, afhankelijk van de uitvoering. 

Model Trekhaak Geremd trekgewicht Ongeremd trekgewicht
Maxus eDeliver3 JA 1.250 KG 750 KG
Maxus eDeliver9 JA 1.500 KG 750 KG
Sleep naar rechts voor meer informatie
Nijwa zero Maxus eDeliver 3 elektrische bestelbus in de stad

Welke elektrische bedrijfswagen mag 1500 kg trekken?

Met een elektrische bedrijfswagen met trekhaak beschik je over een solide oplossing voor het vervoer van machines en materiaal met een aanhanger. De Maxus eDeliver 9 heeft een trekgewicht tot 1.500 kg. Dat betekent dat je met de Maxus eDeliver 9 een grote geremde aanhangwagen kan trekken. De compactere Maxus eDeliver 3 heeft een trekgewicht tot 1.250 kg. 

Nijwa zero Maxus eDeliver 3 elektrische bestelbus opladen aan laadpaal

Elektrische bedrijfswagen met trekhaak

Het trekgewicht van elektrische bedrijfswagens varieert nogal. Met een trekgewicht tot 1.500 kg onderscheidt de Maxus eDeliver 9 zich. De Maxus is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je precies het juiste voertuig krijgt voor jouw werkzaamheden. De Maxus eDeliver 3 heeft een laadvermogen van 1.045 kilo en volume van 4,8 m3. De Maxus eDeliver 9 biedt een laadvolume tot 12,5 m3 en een nuttig laadgewicht van 1.350 kg. 

Nijwa zero maxus edeliver 3 en maxus edeliver 9

COMPLEET

Nijwa Zero: van lease tot onderhoud

Nijwa Zero biedt als officieel dealer van Maxus een compleet dienstenpakket rondom de eDeliver-range. Van koop tot lease, reparatie en natuurlijk onderhoud.

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur.