Maxus T90_wit

Wat biedt de Maxus T90?

471 kilometer actieradius
925 kg laadvermogen
Beschikbaar met trekhaak
177 pk en 310 Nm koppel

Maxus T90

Emissievrij de natuur in

Ben je op zoek naar een elektrische pick-up? De Maxus T90 is de eerste zero emissie pick-up in Nederland. Met deze 100% elektrische T90 ben je niet alleen welkom in elke zero-emissiezones die vanaf 2025 komen, maar kun je ook bouw- en infraprojecten en werkzaamheden in de natuur duurzaam uitvoeren.

  • Dubbele cabine
  • De batterij is in 45 minuten voor 80% opgeladen
  • Nu tot €5.000 SEBA-subsidie

Elektrisch rijden iets voor jou?

Jeroen-Vaessen-nijwa-zero
Nijwa monteur

Onderhoud aan jouw bedrijfswagen

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Wil je snel een nieuwe elektrische bedrijfsbus rijden? Dat kan. Nijwa Zero heeft standaard een groot aantal Maxus en Renault Master E-Tech voertuigen op voorraad staan, zodat je snel en emissieloos de weg op kan.

Maxus T90

Veel laadruimte

Afmetingen Maxus T90

De laadbak is 1.510 mm breed, 1.485 mm lang en 530 mm hoog. De coating van de laadbak zorgt ervoor dat de lading stabiel staat en niet heen en weer schuift. Ook beschermt de coating tegen stlijtage. Met 925 kg nuttig laadvermogen is de 100% elektrische pickup van Maxus ook functioneel een welkome aanvulling op je wagenpark.

Maxus-T90-blue
Maxus T90 voor gebouw

HOE VER KUN JE RIJDEN?

Actieradius Maxus T90

De afstand die je met een elektrische pick-up kunt afleggen, hangt af van verschillende factoren. Waarvoor wordt het elektrische voertuig gebruikt? Is hij volgeladen of niet? En wat is de rijstijl van de bestuurder? De Maxus T90 heeft een actieradius van 471 km (WLTP stadscyclus) tot 330 km (WLTP snelweg en stad gecombineerde cyclus).

Nijwa-zero-gradient-white-grey-1440
Maxus T90 dashboard

Standaard zeer compleet uitgerust

De Maxus heeft alles wat je nodig hebt

De Maxus T90 is een 2 wheel-drive achterwiel aangedreven pick-up en standaard zeer compleet uitgerust. De T90 heeft vijf zitplaatsen en is voorzien van onder meer 10 inch media scherm, parkeerhulp camera, automatisch climate control. Daarnaast heeft het zero emissie voertuig ook een hill start assist waardoor voor- of achteruit rollen op een helling voorkomen wordt. De Hill Descent Control is een standaard optie op de T90 die ervoor zorgt dan de snelheid constant gehouden wordt op moeilijke hellingen.

Maxus-T90-front

Standaard en snelladen mogelijk

Maxus T90 snelladen: in 3 kwartier voor 80% opgeladen

Opladen kan op verschillende manieren. Met regulier opladen (AC-opladen) is het voertuig in 8 uur volledig opgeladen. Dit gaat via 3 fase 11 kW. Met een snellader (DC-opladen) is de batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. DC laden voor de Maxus T90 gaat met 80 kw. Ideaal als je na een lange rit weer snel aan de slag wilt.

Nijwa-zero-maxus-edeliver-3-en-9-2

Waar komt Maxus vandaan?

Top 3 van de grootste
EV-fabrikanten ter wereld

Maxus is onderdeel van de grote Chinese autoproducent SAIC Motor. Met een productie van meer dan 7 miljoen auto's op jaarbasis is SAIC Motor de op zes na grootste autobouwer ter wereld. Onder joint venture produceert SAIC onder andere voor Volkswagen, Skoda, Buick, Chevrolet en Cadillac.


SAIC Motor verkocht in 2023 onder andere met haar merken MG en Maxus in totaal 1,12 miljoen elektrische en hybride voertuigen. Daarmee behoort SAIC Motor tot de top 3 van de grootste EV-fabrikanten ter wereld. 

Specificaties

Vermogens en capaciteit

Motor en aandrijving
Batterijcapaciteit 89 kWh
Maximaal vermogen Motor: 177 PK
Maximaal koppel 310 Nm
Maximumsnelheid 120 km
Laadsnelheid (AC) 0 tot 80% 3 fase 11 kW
Laadsnelheid (DC) 0 tot 80% 80 kW
Actieradius (WLTP) op de snelweg/in de stad 330 km
Actieradius (WLTP) in de stad 471 km
CO2-uitstoot 0 gr/km
Sleep naar rechts voor meer informatie
Maxus T90 Nijwa Zero

Tot 45% investeringsaftrek

Profiteer van €5000 subsidie

Bij aanschaf van een Maxus T90 kom je in aanmerking voor subsidie en milieu-investeringsaftrek (MIA). Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 45% van het investeringsbedrag. Ook kun je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Daarmee profiteer je van een subsidie van 10% van het aankoopbedrag, tot maximaal €5.000,- voor iedere elektrische bedrijfsauto.

Nijwa-zero-gradient-white-grey-1440
Maxus T90 on the road

Rij voor een vast bedrag per maand

Maxus eDeliver T90 leasen

Uiteraard kun je een elektrische bedrijfswagens kopen. Wist je dat je bij Nijwa Zero de Maxus T90 ook kunt leasen? Daarmee heb je voor een vast bedrag per maand heb de beschikking over een elektrisch voertuig waarmee je overal welkom bent.  Nijwa Zero biedt een groot aantal mogelijkheden voor financiering van de Maxus T90.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Onze diensten

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Maxus eDeliver range. Van koop tot lease, reparatie en natuurlijk onderhoud. Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met je delen over zaken als ritplanning en laadinfrastructuur.

Nijwa-Zero-Over-Ons-2

Samen met Nijwa duurzaam op weg

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur?

 

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

Elektrisch rijden iets voor jou?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Jeroen-Vaessen-nijwa-zero