Nijwa-Zero-Over-Ons-2
Jouw partner voor emissievrij rijden

Over Nijwa Zero

Het verduurzamen van mobiliteit speelt een belangrijke rol in de energietransitie. De route naar emissievrije bedrijfsvoertuigen ligt vol uitdagingen én kansen. Nijwa Zero wil graag jouw partner zijn op de weg naar emissievrije mobiliteit.

Nijwa-Zero-Volvo-FMX-chauffeur-kijkt-naar-buiten-door-raam

elektromobiliteit

Wat zijn jouw uitdagingen
en vragen?

We willen van je leren en delen graag onze kennis met jou. 

Nijwa Zero heeft een breed aanbod elektrische voertuigen en met alle services die je nodig hebt om emissievrije bedrijfsvoertuigen in te passen in jouw logistieke operatie. 

Volvo-FL-ELECTRIC

Eensgezind

Samen komen we verder

Het kan zijn dat elektrisch rijden voor jou nog steeds te vroeg komt. Ook dan kijken we graag met je mee hoe je dan toch zo duurzaam mogelijk kunt rijden. 

Duurzaam rijden vraagt namelijk om tijd en weloverwogen stappen. Gun jezelf deze tijd en ruimte om bijvoorbeeld te leren om anders te plannen en de inzet van deze voertuigen te bepalen, te weten wanneer je het beste de batterij kunt gaan opladen en welke lader hierbij het beste past.

Nijwa Zero zet graag deze stappen met je mee!

Nijwa-Zero-Over-Ons-4

Nijwa Zero

Partner voor emissievrije mobiliteit

De switch naar zero emission transport wordt wellicht een belangrijke stap voor jouw bedrijf. Deze transitie vraagt om een partner die je met raad en daad bijstaat. Alle kennis en expertise rond emissievrije mobiliteit is gebundeld in Nijwa Zero, een zusterbedrijf van Nijwa. Nijwa Zero is een klankbord, vraagbaak en kennispartner voor iedereen die bezig is met emissievrije mobiliteit. De energietransitie moeten we namelijk samen doen. 

Als EV-expert denken we met je mee over vragen als:

  • Welke ontwikkelingen spelen er op jouw werkterrein?
  • Wat betekent dat voor jouw wagenpark?
  • Welke emissievoertuigen zijn geschikt?
  • Wat is er nog meer nodig om elektrische voertuigen te implementeren?
  • Heb je genoeg stroom voor laden van je (toekomstige) elektrische bedrijfswagens?
nijwa-zero-nijhof-wassink-header-dry-bulk

Nijwa Zero

Trots bedrijf van Nijhof-Wassink Group

Het in 1967 opgerichte familiebedrijf is zowel op nationaal als internationaal niveau uitgegroeid tot een echte allround speler in de logistieke branche. 

Naast Nijwa Zero bestaat de Nijhof-Wassink Group uit Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagen dealerbedrijf Nijwa, Truck & Trailer Servicebedrijf Nijwa Trucks, leasebedrijf Nowa Lease, Chemical en Feed Logistics bedrijf Nijhof Wassink en vloeibare levensmiddelen-transporteur Wemmers. De 1.850 medewerkers van de Nijhof-Wassink Group werken vanuit 26 verschillende vestigingen in België, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Polen en Nederland.  

 

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Het juiste voertuig voor ieder soort transport

Nijwa Zero levert emissievrije voertuigen voor emissieloos transport. Met de merken Maxus, Volvo Trucks en Renault Trucks kunnen we voor ieder soort transport het juiste voertuig samenstellen. Van bestelwagen tot truck, van distributie in de stad tot transport over langere afstanden.

Nijwa-Zero-Over-Ons-3
Nijwa-Zero-Over-Ons-1

Full service

Service in alle facetten

Nijwa Zero ondersteunt je bij alle facetten die een rol spelen bij zero emission transport. Naast een voertuig op maat, bieden we oplossingen aan op het gebied van laadinfra, financieringen, wagenparkbeheer en service.

Maatwerk

Laad­infra­structuur

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra: advies, installatie, beheer en financieringen.

Bomen planten 29 november - Trees for All (28)

CO2 reductie

Partner van Trees for All

Nijwa Zero is partner van Trees for all. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland. 

Haar missie is om wereldwijd CO2-uitstoot te compenseren door nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Nijwa Zero ondersteunt deze ambities en doneert jaarlijks 150 bomen aan Trees for All. Daarnaast doneren wij per verkocht voertuig 4 extra bomen om samen met onze klanten nog duurzamer te gaan werken en zo de CO2-uitstoot nog verder te reduceren.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Jeroen-Vaessen-nijwa-zero