Nijwa-Zero-onderhoud
Werkplaats voor elektrische voertuigen

Elektrische bedrijfswagens onderhoud en reparatie

De servicebehoefte van een elektrische bestelbus is veel minder groot dan die van een bestelbus met een dieselmotor. Naast de bewegende delen en de remmen bestaat de aandrijflijn uit een elektromotor, een omvormer en een batterij. Daarnaast zijn er natuurlijk andere zaken die aandacht vragen zoals remvloeistof, airco en banden.

maxus edeliver 3 en maxus edeliver 9

Veilige werkplaatsen

Werkplaatsen voor elektrisch

In onze veilige werkplaatsen van ons zusterbedrijf Nijwa hebben onze monteurs alles bij de hand om te werken volgens NEN9140. Deze norm regelt het werken aan elektrische installaties. Bovendien zorgen we continu voor scholing van onze monteurs.

Nijwa-Zero-APK-elektrische-bedrijfswagens

Onderhoudskosten

Lage onderhoudskosten, langere levensduur

De onderhoudskosten zijn bij een elektrische bestelbus aanmerkelijk lager dan bij een dieselaangedreven voertuig. Minder onderhoud betekent uiteindelijk minder kosten per kilometer. Zo heeft een elektrische bedrijfswagen circa 30% minder onderhoudskosten. Daarmee heeft het onderhoud zeker gezien de levensduur impact op de exploitatiekosten.

Nijwa-Zero-Over-Ons-3

Complete service

Nijwa Zero: lease, onderhoud en laadinfra

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom elektrische inzamelingsvoertuigen: van koop tot lease en natuurlijk onderhoud. Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Erik Huisjes Nijwa Zero