Nijwa Zero - laadplein
Energiescan van Nijwa Zero

Energiescan van Nijwa Zero

Het opladen van elektrische trucks en bedrijfswagens vraagt veel stroom van de elektriciteitsaansluiting. Heb je op jouw bedrijfsterrein genoeg stroomcapaciteit om jouw (toekomstige) elektrische bedrijfswagens op te laden? Een energiescan van Nijwa Zero geeft hier inzicht in.

Waarom is een energiescan belangrijk?

Bij het laden van een of meerdere elektrische voertuigen is er sprake van extra veel stroomafname. Deze pieken in stroomafname moeten worden opgevangen zonder dat je bedrijfs-energienetwerk overbelast raakt en de stroom in het kantoor en naar de voertuigen plat ligt. Een energiescan laat zien wat er nodig is om een betrouwbare laadinfrastructuur te realiseren.

Nijwa Zero opladen van elektrische bestelbus

Wat kun je verwachten van de energiescan?

Je krijgt inzicht in:

  • Het huidige energieverbruik
  • De mogelijkheden van de huidige elektriciteitsaansluiting
  • De toekomstige energiehuishouding en laadmogelijkheden (op basis van de inzet van voertuigen en toekomstplannen)
  • Diverse scenario’s met mogelijkheden en uitdagingen per type laadpaal en energieaansluiting
  • Indicatieve TCO-berekeningen van de elektrische voertuigen. Daarin worden de diverse subsidiemogelijkheden meegenomen.
  • Adviezen op basis van bovenstaande punten

Wat houdt de energiescan in?

Met de energiescan van Nijwa Zero krijg je inzicht in de mogelijkheden van laadinfra op jouw bedrijfsterrein. Een advies dat niet stopt bij de laadoplossing van vandaag of morgen. Ook de situatie op de langere termijn is standaard onderdeel van onze energiescan. Wat zijn bijvoorbeeld de toekomstplannen met betrekking tot elektrificatie van wegvervoer? En heb je ook andere relevante duurzaamheidswensen?

Wil je meer weten over de energiescan of een offerte?

Nijwa-Zero-Over-Ons-3

Nijwa Zero: specialist in zero emissie transport

Als specialist in emissievrij transport denkt Nijwa Zero graag met je mee om jouw wagenpark duurzaam in te richten. We hebben een ruim aanbod elektrische bedrijfswagens en elektrische trucks. Als EV-expert geven we je advies over alles was je nodig hebt om emissievrije bedrijfsvoertuigen in te passen in jouw dagelijkse operatie.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden
Wijnand-Derkman-nijwa-zero