Nijwa-Zero-Volvo-Trucks-FE-Electric-8
Elektrische vuilniswagen leasen

Elektrische vuilniswagen leasen

Nijwa Zero biedt een groot aantal mogelijkheden voor financiering van 100% elektrische vuilniswagen. Wij kijken samen naar de manier waarop je jouw wagenpark versnelt kunt vergroenen. Juist in het verzamelen van huisvuil liggen kansen voor elektrisch aangedreven voertuigen. Maar welke subsidieregelingen zijn van kracht en wat is de beste manier van financieren of leasen? We kijken dus ook naar de inzet van de truck, de routes die hij moet rijden en bijvoorbeeld de laadinfrastructuur.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-rijdend-op-rotonde-groot

Financieringsbehoefte

Wat is de juiste financieringsvorm voor mij?

Wat de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren: de financieringsbehoefte, het voertuig, de aanbetaling, looptijd en verwachte restwaarde. Vooral bij elektrische vuilniswagens zien we dat er veel vragen zijn, want wat is de onderhoudsbehoefte, wat is de levensduur en wat is de restwaarde? Nijwa Zero heeft de ervaring om juist antwoorden te vinden op die vragen en een passend aanbod te kunnen doen.

Nijwa-Zero-Volvo-Trucks-FE-Electric-7

Financieringsvorm

Financial lease

Het leasen van een elektrische bakwagen is maatwerk. Want hoe kun je de inzet van de truck voertuig bepalen en neem je de totale investering (inclusief laadinfrastructuur) mee.

Er zijn dan ook veel verschillende financieringsvormen, waarbij we samen moeten kijken wat het beste bij jou bedrijf past. Je kunt denken aan financiële lease, daarbij is de truck direct eigendom.  

Bijvoorbeeld: De Volvo FE Electric met huisvuilopbouw wordt geactiveerd op de balans, zit in de afschrijvingen en je hebt fiscale voordelen door investeringsaftrek. Je bent eigenaar zonder directe gevolgen voor de liquiditeit.

Nijwa-Zero-Volvo-Trucks-FL-Electric-2

Financieringsvorm

Operational lease

Een operational lease van Nijwa Zero geeft maximale flexibiliteit. Je krijgt bijvoorbeeld de Volvo FL Electric met huisvuilopbouw conform jouw specificaties en hebt er verder geen omkijken naar. Je hebt vaste maandlasten en loopt geen restwaarderisico.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-rijdend

Complete service

Nijwa Zero: lease, onderhoud en laadinfra

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom elektrische inzamelingsvoertuigen: van koop tot lease en natuurlijk onderhoud. Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Erik Huisjes Nijwa Zero