Nijwa-Zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech
Elektrische bakwagen leasen

Elektrische bakwagen leasen

Nijwa Zero biedt een groot aantal mogelijkheden voor financiering van 100% elektrische bakwagens. Wij kijken samen naar de manier waarop je jouw wagenpark kunt vergroenen, welke subsidieregelingen van kracht zijn en wat de beste manier van financieren of leasen is. We kijken dus ook naar de inzet van de truck en bijvoorbeeld de laadinfrastructuur

Nijwa-Zero-Volvo-Trucks-FE-Electric-2

Passend aanbod

Wat is de juiste financieringsvorm voor mij?

Wat de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren: de financieringsbehoefte, het voertuig, de aanbetaling, looptijd en verwachte restwaarde. Vooral bij elektrische vrachtwagens zien we dat er veel vragen zijn, want wat is de onderhoudsbehoefte, wat is de levensduur en wat is de restwaarde? Nijwa Zero heeft de ervaring om juist antwoorden te vinden op die vragen en een passend aanbod te kunnen doen.

Nijwa-Zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-TECH-rolling

Financieringsvorm

Financial lease

Het leasen van een elektrische bakwagen is maatwerk. Want hoe kun je de inzet van de truck voertuig bepalen en neem je de totale investering (inclusief laadinfrastructuur) mee.

Er zijn dan ook veel verschillende financieringsvormen, waarbij we samen moeten kijken wat het beste bij jou bedrijf past. Je kunt denken aan financiële lease, daarbij is de truck direct eigendom.

Bijvoorbeeld: De Renault D-Wide E-Tech wordt geactiveerd op de balans, zit in de afschrijvingen en je hebt fiscale voordelen door investeringsaftrek. Je bent eigenaar zonder directe gevolgen voor de liquiditeit.

Nijwa-Zero-Volvo-FE-Electric-9

Financieringsvorm

Operational lease

Een operational lease van Nijwa Zero geeft maximale flexibiliteit. Je krijgt de Volvo FE Electric conform jouw specificaties en hebt er verder geen omkijken naar. Je hebt vaste maandlasten en loopt geen restwaarderisico.

Nijwa-Zero-D-Wide-E-Tech-D-Wide-Lec-E-Tech

Complete service

Nijwa Zero: lease, onderhoud en laadinfra

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom elektrische bakwagens: van koop tot lease en natuurlijk onderhoud. Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Erik Huisjes Nijwa Zero