Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-driekwart
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-voorkant
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-zijkant
Actieradius tot 315 km
Tot 16 ton laadvermogen
Standaard (AC) en snelladen (DC)

Renault Trucks D Wide E-Tech

Elektrische truck voor stedelijke distributie

De volledig elektrisch aangedreven Renault Trucks D Wide E-Tech is de oplossing voor schone en stille distributie in binnensteden. 

Zero emission betekent welkom in alle milieuzones en zero-emissiezones. Dat maakt de D Wide E-Tech, met een laadvermogen tot 16 ton en GVWs van 19 tot 26 ton, onder meer geschikt voor stedelijke distributie, bouwtransport en het inzamelen van afval.

 

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-driekwart
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-voorkant
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-zijkant
Volgende

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Walter_Peters_nijwa_zero
Pand Nijwa

Samen met Nijwa duurzaam op weg!

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur?

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Elektromobiliteit

Een elektrische truck met hoog rendement

De Renault Trucks D Wide E-Tech is een kosteneffectief voertuig voor bijvoorbeeld de inzameling van stedelijk afval. De truck is 100% elektrisch en dat betekent lagere brandstof- en onderhoudskosten.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-rijdend-op-rotonde
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-rijdend

Fiscaal voordeel

Subsidies voor transitie

Als ondernemer profiteer je van fiscaal voordeel en subsidies als je investeert in elektrische trucks en bedrijfswagens.

Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 45% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek. Bij aanschaf van een volledig emissieloze truck kun je aanspraak maken op Aanschafsubsidie Zero-Emissie Trucks (AanZET).

Bereken jouw voordeel

Het exacte financiële voordeel van de MIA is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Vraag jouw financieel specialist naar jouw voordelen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om een subsidieaanvraag te doen of samen met specialisten de voordelen in kaart te brengen.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-grille

maatwerk

Een voertuig en laadinfrastructuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk. 

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Nijwa-zero-ZERO-background-image
Nijwa-Zero-Renault-Trucks-D-Wide-ZE-7

ONZE DIENSTEN

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault E-Tech. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Nijwazero-brochure-mockup-renault-trucks-ze

Meer informatie

Download Renault Trucks D Wide E-Tech brochure

Op zoek naar nog meer informatie over de Renault Trucks D Wide E-Tech? Je leest er alles over in de brochure.

Laat jouw gegevens achter en je ontvangt de brochure direct in jouw inbox! 

Onderhoud aan jouw truck

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. 

De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Walter_Peters_nijwa_zero