NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-Frontaal
Actieradius tot 500 kilometer
Standaard (AC) en snelladen (DC)
GCW tot 44 ton

Renault Trucks E-Tech T

Elektrische truck voor nationaal transport

Distributie elektrisch uitvoeren met een ruim laadvermogen? De Renault Trucks E-Tech T heeft een bruto combinatiegewicht (GCW) tot 44 ton. Met de Renault Trucks E-Tech T rijd je schoon en stil en ben je welkom in elke milieuzone en zero-emissie zone.

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Walter_Peters_nijwa_zero
Pand Nijwa

Samen met Nijwa duurzaam op weg!

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur? 

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-distributie

Renault Trucks E-Tech T

Elektrische bakwagen en trekker

De Renault Trucks E-Tech T is leverbaar als trekker en bakwagen. De truck is leverbaar met 4 tot 6 accupacks (360 tot 540 kWh). Wat de beste oplossing is voor jouw werkzaamheden, hangt af van de actieradius en het laadvermogen dat je nodig hebt. Onze experts adviseren je graag over de beste configuratie voor jouw inzet.

 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-interieur

Feiten over de Renault Trucks E-Tech T

Batterij

  • Bereik: tot 500 kilometer
  • Capaciteit: 330-490 kW (450-666 pk)
  • 4 tot 6 accupacks mogelijk (360 tot 540 kWh)

Aandrijflijn

  • 2 of 3 elektromotoren
  • Automatische Optidriver versnellingsbak

Eigenschappen

  • Asconfiguratie        Trekker: 4x2, 6x2 | Bakwagen: 4x2, 6x2
  • GCW: tot 44 ton
  • Opbouw PTO mogelijk (elektrisch, mechanisch, transmissie)
 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-rijdend-stad

Actieradius

Met de Renault Trucks E-Tech T kun je 300 kilometer rijden

De Renault Trucks E-Tech T heeft een actieradius tot 300 kilometer. Kun je ergens onderweg bijladen met een DC-snellader? Met een uur laden kun je het bereik uitbreiden naar 500 kilometer.

Binnen 1 uur voor 80% opgeladen

Opladen van de Renault Trucks E-Tech T kan met een standaardlader of een snellader. Kun je de truck opladen als deze een paar uur stilstaat, bijvoorbeeld ’s nachts? Dan is een standaard AC-lader een prima laadoplossing. Moet je overdag tussentijds bijladen. Dat kan met een DC-snellader. Met een snellader kan de accucapaciteit in 1 uur worden opgeladen van 20% naar 80%.

 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-stilstaand

Fiscaal voordeel

Subsidies voor elektrische truck

Als ondernemer profiteer je van fiscaal voordeel en subsidies als je investeert in elektrische trucks en bedrijfswagens. 

Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 45% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek. Bij aanschaf van een volledig emissieloze truck kun je aanspraak maken op Aanschafsubsidie Zero-Emissie Trucks (AanZET). Daarmee kun je tot 131.900 euro subsidie krijgen voor een elektrische truck.

Bereken jouw voordeel

Het exacte financiële voordeel van de MIA is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Vraag jouw financieel specialist naar jouw voordelen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om een subsidieaanvraag te doen of samen met specialisten de voordelen in kaart te brengen.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-stad

Maatwerk

Een voertuig en laadinfrastructuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk.

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

 NijwaZero-Renault-Trucks-E-tech-T-snelweg

Onze diensten

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault E-Tech range. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Onderhoud aan jouw truck

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. 

De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Walter_Peters_nijwa_zero