Renault-Trucks-Trafic-E-Tech-voorkant-p041099

Wat biedt de Renault Trafic E-Tech?

297 kilometer actieradius
Laadlengte tot 4,15 meter
Geremd aanhangergewicht tot 2,5 ton
Standaard (AC) en snelladen (DC)

Renault E-Tech Trafic

Compacte elektrische bedrijfswagen

Met zijn compacte formaat en uitstekende wendbaarheid is de Renault Trucks E-Tech Trafic perfect geschikt voor stadsritten en werkzaamheden. Met dit 100% elektrische voertuig ben je welkom in elke milieuzones én ben je alvast voorbereid op de zero-emissiezones die vanaf 2025 worden ingevoerd.

  • Bestelwagen biedt tot 8,9 m3 laadvolume
  • De batterij is in 60 minuten voor 80% opgeladen

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Ron-Quaink_nijwa_zero
Pand Nijwa

Samen met Nijwa duurzaam op weg!

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur? 

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

NijwaZero-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041250

De Trafic E-Tech: compact en toch veel laadruimte

De Renault Trafic E-Tech valt op vanwege de ruime laadruimte. De bestelwagenversie biedt tot 8,9 m3 laadvolume en een laadlengte tot 4,15 meter. Met een binnenhoogte tot 1,9 meter kan je zelfs rechtop in de laadruimte staan. Nog een voordeel: de achterdeuren kun je tot 2700 openklappen. Zo heb je altijd voldoende werkruimte.

NijwaZero-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041278

Renault Trafic E-Tech Afmetingen

De Renault Trafic E-Tech bestelwagen is leverbaar met enkele of dubbele cabine in verschillende varianten.

Gesloten bestelwagen

                                    L1H1                         L2H1                         L2H2

Laadvolume               5,8 m3                      7,75 m3                     8,9 m3

 

Dubbele cabine

                                    L1H1                         L2H1

Laadvolume              3,36 m3                     4 m3

Bakwagen of andere opbouw?

Renault Trafic E-Tech platform cabine

De veelzijdige Renault Trafic E-Tech platform cabine is perfect aan te passen aan jouw specifieke werkbehoeften. Of je nu een open laadbak of een gesloten laadruimte nodig hebt, deze platform cabine biedt eindeloze mogelijkheden voor diverse toepassingen.

NijwaZero-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041253

Snelladen: In een uur voor 80% opgeladen

De Renault Trafic E-Tech heeft een actieradius tot 297 kilometer.

De E-Tech Trafic wordt aangedreven door een elektromotor van 90 kW (120 pk) en heeft een geremd trekgewicht van 920 kilo. De E-Tech Trafic kan op verschillende manieren worden opgeladen: met een regulier opladen (AC-opladen) of een snellader (DC-opladen). Met een snellader is de accu in een uur drie kwartier voor 80% opgeladen. Ideaal als je tijdens de werkdag moet bijladen.

NijwaZero-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041255

Elektrisch én exclusief De Red Exclusive

Ben je op zoek naar ultiem werkcomfort en een verfijnde uitstraling? Dan is de Red Exclusive uitvoering voor jou. Deze uitvoering is voorzien van een exclusieve afwerking en biedt handige extra's, zoals:

  • Apple carplay & Android auto
  • 17’’ lichtmetalen velgen
  • LED-mistlampen
  • LED-verlichting in de laadruimte
  • Keyless toegang
Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

NijwaZero-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041261

Laadinfra

Een voertuig en laad­infra­structuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk. 

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Onderhoud aan jouw bedrijfswagen

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Wil je snel een nieuwe elektrische bedrijfsbus rijden? Dat kan. Nijwa Zero heeft standaard een groot aantal Maxus en Renault Master E-Tech voertuigen op voorraad staan, zodat je snel en emissieloos de weg op kan.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Ron-Quaink_nijwa_zero