Renault Trucks D E-Tech

Elektrische truck voor binnenstedelijke distributie

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-zijkant
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-frontaal-voorkant

Effectief overstappen op elektrische distributie? 

Dat kan met de Renault Trucks D E-Tech. Met een actieradius van 400 km en een GVW tot 16 ton en een laadvermogen tot 7 ton is de Renault Trucks D E-Tech een truck die zeer geschikt is voor binnenstedelijke distributie of bijvoorbeeld diensten als de inzameling van afval. 

Voor de binnenstedelijke distributie is het verminderen van CO2-uitstoot prioriteit, bovendien is het een uitdaging om steden bereikbaar, veilig en leefbaar te houden. Een cruciale rol is daarom weggelegd voor emissieloos transport. Renault Trucks heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektromobiliteit en duurzame transportoplossingen. Nijwa Zero praat u graag bij.

Technische specificaties

GVW:
tot 16 ton
Actieradius:
tot 400 km
Maximaal vermogen:
185 kW / 250 pk
Continu vermogen:
130 kW / 175 pk
Maximaal koppel:
425 Nm
Wielbasis :
4.400 mm en 5.300 mm

Voordelen

  • Versnellingsbak met twee versnellingen
  • Snelladen is mogelijk
  • On-board charging (22 kW) = 12 uur
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-zijkant
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-frontaal-voorkant
Volgende

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Walter_Peters_nijwa_zero
Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-geparkeerd

in de stad

Dé elektrische truck voor binnenstedelijke distributie

De Renault Trucks D 2.1 E-Tech zorgt er voor dat u effectief over kunt stappen op elektrisch vervoer. De truck is 100% elektrisch en heeft een TCO die concurrerend is. Elektrisch betekent ook: stil en daarom 24/7 inzetbaar in de binnenstad.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-bij-laadstation
Fiscaal voordeel

Subsidies voor transitie

Als ondernemer kun je profiteren van fiscaal voordeel en subsidies als je investeert in elektrische trucks en bedrijfswagens. Het belastingvoordeel loopt op tot netto 12%.

Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.

Met de Vamil kun je 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een zelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op. Bij aanschaf van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen kun je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Daarmee profiteer je van een subsidie van 10% van het aankoopbedrag tot maximaal € 5.000,- voor iedere bedrijfsauto.

Bereken jouw voordeel

Het exacte financiële voordeel van de MIA en Vamil is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Vraag jouw financieel specialist naar jouw voordelen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om een subsidieaanvraag te doen of samen met specialisten de voordelen in kaart te brengen.

Nijwa-zero-Renault-Trucks-D-E-Tech-lading-afleveren-bij-klant
Transitie

Een voertuig en laadinfrastructuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk. 

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide
Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

Nijwa-zero-ZERO-background-image
Nijwa-Zero-Renault-Trucks-D-ZE-7
ONZE DIENSTEN

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault E-Tech range. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Nijwazero-brochure-mockup-renault-trucks-ze
Meer informatie

Download Renault Trucks D E-Tech brochure

Op zoek naar nog meer informatie over de Renault Trucks D E-Tech? Je leest alles over in de brochure.

Laat jouw gegevens achter en je ontvangt de brochure direct in jouw inbox! 

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Walter_Peters_nijwa_zero