Nijwa-zero-renault-master-e-tech-in-de-stad
Financiering van een elektrische voertuig

Renault Master E-Tech leasen

Een Renault Master E-Tech leasen, Nijwa Zero biedt een groot aantal mogelijkheden voor financiering van 100% elektrische voertuigen. Nijwa Zero heeft de ervaring om juist antwoorden te vinden op die vragen en een passend aanbod te kunnen doen.

Nijwa-zero-Renault-Master-E-Tech-bestelwagen-rijdend-'s-nachts-in-de-stad

Wat de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren: de financieringsbehoefte, het voertuig, de aanbetaling, looptijd en verwachte restwaarde. Vooral bij elektrische voertuigen zien we veel koudwatervrees, want wat is de restwaarde, wat is de levensduur. Nijwa Zero heeft de ervaring om juist antwoorden te vinden op die vragen en een passend aanbod te kunnen doen.

Financial lease

Leasing is flexibiliteit en maatwerk

Het leasen van een elektrisch voertuig is maatwerk. Want hoe kun je de inzet van het voertuig bepalen en neem je de totale investering (inclusief laadinfrastructuur) mee.

Er zijn dan ook veel verschillende financieringsvormen, waarbij we samen moeten kijken wat het beste bij jou bedrijf past. Je kunt denken aan financiële lease, daarbij is het voertuig direct eigendom. De Renault Master E-Tech wordt geactiveerd op de balans en zit in de afschrijvingen en je hebt fiscale voordelen door investeringsaftrek. Je bent eigenaar zonder directe gevolgen voor de liquiditeit.

Nijwa-zero-renault-master-e-tech
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-pakket-bezorgen-koerier

Financieringsvorm

Operationele lease

Een operational lease van Nijwa Zero geeft maximale flexibiliteit. Je krijgt de Master E-Tech conform jouw specificaties en hebt er verder geen omkijken naar. Je hebt vaste maandlasten en loopt geen restwaarderisico.

Nijwa-zero-renault-master-e-tech-zijkant

Compleet

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault Master E-Tech -range. Van koop tot lease en natuurlijk onderhoud. Belangrijker is dat wij samen met u kijken naar uw behoefte en samen kijken naar zaken als planning en bijvoorbeeld laadinfrastructuur. 

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Wijnand-Derkman-nijwa-zero