Nijwa-zero-renault-master-e-tech
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-zijkant
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-voorkant
Nijwa_Zero_Renault_Trucks_Master_E_Tech_chassis_cabine
Nijwa_Zero_Renault_Trucks_Master_E_Tech_platform_cabine
Standaard 8 jaar garantie op de accu (tot 160.000 km)
Standaard 2 jaar chassisgarantie (tot 100.000 km)

Renault Master E-Tech

Elektrische bedrijfswagen

Je kunt overal komen met de 100% elektrisch aangedreven Renault Master E-Tech. De Renault Master E-Tech bedrijfswagen koppelt het hoge laadvolume en de ruime opbouwmogelijkheden van de Renault Master aan de voordelen van schoon en duurzaam transport. 

De Renault Master E-Tech range die Nijwa Zero aanbiedt zorgt voor onbeperkte toegang tot zero emission zones. Ideaal voor distributiewerk of servicebus. De Renault Master E-Tech is geschikt voor een groot aantal toepassingen. 

De E-Tech-range bestaat uit een gesloten bestelwagen, Chassis Cabine en een Platform Cabine.

Nijwa-zero-renault-master-e-tech
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-zijkant
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-voorkant
Nijwa_Zero_Renault_Trucks_Master_E_Tech_chassis_cabine
Nijwa_Zero_Renault_Trucks_Master_E_Tech_platform_cabine
Volgende

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Ron-Quaink_nijwa_zero
Pand Nijwa

Samen met Nijwa duurzaam op weg!

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur?

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

Nijwa-zero-Renault-Master-E-Tech-bestelwagen-rijdend-'s-nachts-in-de-stad

De voordelen van de Master E-Tech

Elektrisch transport is om allerlei redenen interessant. Met de Renault Master E-Tech kun je je onderscheiden van de concurrentie. Door in te zetten op elektrisch vervoer verklein je de CO2-footprint van je bedrijf, draag je bij aan schonere lucht en maak je duurzame ambities waar. 

Zo geef je invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien kun je je voertuigen flexibeler inzetten omdat je niet bent gebonden aan verkeersbeperkingen. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen.

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Renault Master E-Tech gesloten bestelwagen

De Renault Master E-Tech-bestelwagen is verkrijgbaar in vier lengte- en hoogtevarianten. De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. 

Met de Renault Master E-Tech kun je schoonrijden zonder concessies te doen aan het laadvermogen. De Renault Master E-Tech biedt een hoog laadvolume tot 22m3. Het laadvolume is hetzelfde als bij de conventionele Renault Master, die zich onderscheidt vanwege zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

Nijwa-zero-renault-master-e-tech-pakket-bezorgen-koerier
Nijwa_Zero_Renault_Trucks_Master_E_Tech_chassis_cabine

Bakwagen of andere opbouw

Renault Master E-Tech Platform Cabine voor een specifieke opbouw

De Renault Master E-Tech Platform Cabine is verkrijgbaar in twee varianten voor een carrosserieopbouw die is afgestemd op jouw specifieke taak. Dat maakt de Platform Cabine geschikt voor diverse toepassingen, van distributiewerk tot een mobiel gemeentehuis.

Kipper of andere opbouw

Renault Master E-Tech Chassis Cabine voor een breed scala aan uitrustingen

De Renault Master E-Tech Chassis Cabine is verkrijgbaar in twee varianten en is geschikt voor een breed scala aan uitrustingen: van kipper tot open laadbak of een gesloten laadbak met laadklep.

Nijwa-zero-gradient-white-grey-1440
Nijwa-zero-renault-master-e-tech-interieur

Veiligheid

Renault Master E-Tech: Veilig voor bestuurder en weggebruikers

Werken en rijden in stedelijke gebieden is goed opletten. Om de veiligheid van de bestuurder, de lading en voorbijgangers te waarborgen, is de Renault Master E-Tech voorzien van uitgebreide veiligheidsopties.

De Master E-Tech gesloten bestelwagen is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel. 

Zo heeft de chauffeur altijd optimaal overzicht.

Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-13

Fiscaal voordeel

Subsidies voor transitie

Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.

Bij aanschaf van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen kun je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Daarmee profiteer je van een subsidie van 10% van het aankoopbedrag tot maximaal € 5.000,- voor iedere bedrijfsauto.

Bereken jouw voordeel

Het exacte financiële voordeel van de MIA is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Vraag jouw financieel specialist naar jouw voordelen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om een subsidieaanvraag te doen of samen met specialisten de voordelen in kaart te brengen.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-2

Laadinfra

Een voertuig en laad­infra­structuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk. 

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Nijwa-zero-ZERO-background-image
Nijwa-zero-Renault-Master-E-Tech-pakketbezorger-in-de-stad

onze diensten

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault E-Tech-range. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Nijwazero-brochure-mockup-renault-master-ze

Meer informatie

Download Renault Master E-Tech brochure

Op zoek naar nog meer informatie over de Renault Master E-Tech? Je leest er alles over in de brochure.

Laat jouw gegevens achter en je ontvangt de brochure direct in jouw inbox! 

Onderhoud aan jouw bedrijfswagen

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Wil je snel een nieuwe elektrische bedrijfsbus rijden? Dat kan. Nijwa Zero heeft standaard een groot aantal Maxus en Renault Master E-Tech voertuigen op voorraad staan, zodat je snel en emissieloos de weg op kan.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Ron-Quaink_nijwa_zero