Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-12
Actieradius: tot 460 km
1.600 kg laadvermogen
Maximaal toelaatbaar totaalgewicht: 4 t
Beschikbaar met trekhaak

Nieuwe Renault Master E-Tech

Stil en schoon de stad in

Een grotere actieradius, een nieuw aerodynamisch design en meer comfort in de cabine. De nieuwe Renault Master E-Tech maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Deze elektrische bedrijfswagen is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen en bakwagen. Met de nieuwe Renault Master E-Tech doe je jouw werk stil en schoon.

  • Ruimte voor 5 europallets
  • De batterij is in 40 minuten voor 80% opgeladen
  • Nu tot €5.000 SEBA-subsidie

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Ron-Quaink_nijwa_zero
Pand Nijwa

Samen met Nijwa duurzaam op weg!

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, maar is geen stap die je zonder voorbereidingen kunt nemen. Er zijn tal van vragen die we samen met je willen beantwoorden. Want, kan een elektrisch voertuig ingepast worden in de planning van jouw bedrijf? En als je je wagenpark wil elektrificeren, hoe zit het dan met de laadinfrastructuur?

Maar ook vragen over bijvoorbeeld de actieradius, het onderhoud – dat is echt anders - en of je een voertuig en/of laadpaal kunt leasen? Met de antwoorden kunnen we maatwerk leveren zodat we het beste elektrische voertuig voor jou kunnen bestellen.

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-07

Tot 460 kilometer rijbereik

Je komt verder met de Renault Master E-Tech

De Renault Master E-Tech is heel stil en heeft geen uitstoot. Dat betekent dat je met de nieuwe Renault Master E-Tech overal kunt rijden, ook in milieuzones en zero-emissie zones.

De Renault Master E-Tech heeft een volledig vernieuwd aerodynamisch design. Daardoor is het energieverbruik tot 21% lager dan bij de vorige generatie. Deze elektrische bedrijfswagen, met een 40 kWh of 87 kWh batterij, bieden een WLTP actieradius tot 350 km (bij max. 120 km/u) en 460 kilometer (bij max 90 km/u).

 

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-01
Nijwa-zero-gradient-white-grey-1440
Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-08

Standaard zeer compleet uitgerust

State-of-the-art interieur

Het interieur is ruim, de chauffeursstoel zit meer dan goed en er is veel opbergruimte. Standaard is de Renault Master E-Tech voorzien van een zeer complete uitrusting. Denk aan een gebruiksvriendelijk dashboard gericht naar de bestuurder, een tweede 10,1" scherm, een inductielader en automatische airconditioning. En wat te denken van draadloze compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto, inclusief toegang tot Google Services.

Wil je het zelf ervaren?

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Makkelijk laden en lossen

Renault Master E-Tech gesloten bestelwagen

De Renault Master E-Tech-bestelwagen is verkrijgbaar in vier uitvoeringen (twee lengte- en hoogtevarianten). De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. 

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-03
Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-02

Geschikt voor jouw opbouw

Renault Master E-Tech bakwagen of kipper

Op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een opbouw op maat? De Renault Master E-Tech is ook leverbaar als Platform Cabine en Chassis Cabine. Deze voertuigen zijn geschikt voor een opbouw op maat, bijvoorbeeld als bakwagen of kipper.

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-06

Standaard en snelladen mogelijk

Renault Master E-Tech opladen: in 40 minuten voor 80% opgeladen

Opladen van de Renault Master E-Tech kan op verschillende manieren. Met regulier opladen (AC-opladen) is het voertuig in 4 uur volledig opgeladen. Met een snellader (DC-opladen) is de batterij al binnen 40 minuten voor 80% opgeladen.

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-09

Tot 2,5 ton trekvermogen

Trekhaak nodig?

Rij je met een aanhanger? De Renault Master E-Tech kan worden voorzien van een trekhaak. De Renault Master E-Tech heeft tot 2,5 ton trekvermogen. Voor optimale veiligheid is vakkundige montage essentieel. Uiteraard voorzien we je van deskundig advies en montage.

Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-04

Fiscaal voordeel

Subsidies voor elektrische bedrijfswagen

Bij aanschaf van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen kun je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Daarmee profiteer je van een subsidie van 10% van het aankoopbedrag tot maximaal € 5.000,- voor iedere bedrijfsauto. Wil je hiervan gebruikmaken? Wees er dan snel bij: 2024 is het laatste jaar dat je SEBA kunt aanvragen.

Nijwa_Whitepaper_milieuzones-thumb-wide

Whitepaper:

Emissievrije steden en milieuzones

Transport in stedelijke gebieden verandert. Of je nu actief bent in distributie, afvalinzameling of bouwtransport: het moet steeds schoner en duurzamer worden uitgevoerd. Die ontwikkeling komt de komende jaren in een stroomversnelling. Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. 

Download onze whitepaper en verdiep je in hoe je kosteneffectief onderdeel uit kunt maken van deze transitie.

Nijwa Zero opladen van elektrische bestelbus

Laadinfra

Een voertuig en laad­infra­structuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk.

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Nijwa-zero-ZERO-background-image
Renault-Master-E-TECH-2024-Nijwa-Zero-11

Onze diensten

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault E-Tech-range. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Onderhoud aan jouw bedrijfswagen

Nijwa heeft acht vestigingen voor onderhoud en reparatie in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Al ruim 50 jaar zijn wij de officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Sinds 2021 zijn we dat ook voor Maxus.

Als bedrijfswagenspecialist weten wij dat jij afhankelijk bent van jouw voertuig. Ons hoofddoel is daarom altijd dat jij kunt blijven rijden, dag in dag uit. Onze EV-specialisten houden jouw bedrijfswagens dan ook in topconditie en zorgen ervoor dat onderhoudswerkzaamheden jouw werk zo min mogelijk in de weg zitten. De werkplaatsen van Nijwa hebben ruime openingstijden en zijn ’s avonds en op zaterdag geopend.

Wil je snel een nieuwe elektrische bedrijfsbus rijden? Dat kan. Nijwa Zero heeft standaard een groot aantal Maxus en Renault Master E-Tech voertuigen op voorraad staan, zodat je snel en emissieloos de weg op kan.

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Ron-Quaink_nijwa_zero