Nijwa zero Maxus eDeliver 9 elektrische bus
Welke laadpalen zijn er?

Kosten Laadpaal

De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de benodigde infrastructuur. Nijwa Zero denkt graag met je me voor de beste laadoplossing.

Nijwa Zero Volvo Trucks elektrische vrachtwagen opladen met laadkabel

elektromobiliteit

EV Opladen

Het opladen van een elektrische bedrijfswagen of elektrische truck op eigen terrein kan financieel gunstiger zijn. Energiekosten voor eigen verbruik kunnen lager liggen dan commerciĆ«le tarieven van laadpaalexploitanten. 

Daarnaast kan eventueel zelf opgewekte groene stroom worden ingezet. De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de benodigde infrastructuur.

Nijwa Zero Volvo Trucks Electric laadpaal met oplaadkabel

Laadinfrastructuur

De perfecte laadpaal voor jouw bedrijf

De kosten voor laadpalen hangt af van verschillende factoren. Hoeveel laadpunten heb je nodig om jouw wagenpark mobiel te houden? Heb je ruimte voor laadpalen op jouw terrein of alleen een laadpunt aan de muur? Wat zijn toekomstplannen als het gaat om elektrisch rijden en wat betekent dat voor de benodigde laadinfrastructuur? En welke type laadpunt heb je nodig? 

De specialisten van Nijwa Zero helpen je bij het beantwoorden van deze en andere relevante vragen. We zoeken het graag voor je uit en geven advies over zero-emissie rijden.

nijwa zero renault electric ze bedrijfswagens oplader

Voordelig

Belastingvoordeel voor elektrische laadpunten

Bij aanschaf van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen profiteer je van fiscaal voordeel. Voor de investering in een laadpaal kun je 36% (Milieu-investeringsaftrek) MIA claimen. Met de MIA kun je de fiscale winst verlagen en behaal je dus extra belastingvoordeel. 

Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moeten de oplaadpunten op eigen bedrijfsterrein zijn geplaatst en uitsluitend door eigen voertuigen worden gebruikt.

Nijwa-Zero-Over-Ons-4

Nijwa Zero maakt je wegwijs in laadinfra

Nijwa Zero kijkt samen met jou naar behoefte. Met onze merken Maxus, Renault Master, Volvo Trucks en Renault Trucks kunnen we voor ieder soort transport het juiste voertuig samenstellen.

En dat inclusief reparatie en onderhoud, wagenparkbeheer en financieringen en laadinfrastructuur. Naast de levering van een voertuig op maat, maken we je wegwijs in laadinfra met:

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
Wijnand-Derkman-nijwa-zero