Renault Master ZE

Elektrische bedrijfswagen

Renault Master ZE elektrische bestelbus
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-8
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-9
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-3
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-12

Je kunt overal komen met de 100% elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. De Renault Master Z.E. bedrijfswagen koppelt het hoge laadvolume en de ruime opbouwmogelijkheden van de Renault Master aan de voordelen van schoon en duurzaam transport. 

De Renault Master Z.E. range die Nijwa Zero aanbiedt zorgt voor onbeperkte toegang tot zero emission zones. Ideaal voor distributiewerk of servicebus. De Renault Master Z.E. is geschikt voor een groot aantal toepassingen. 

De Z.E.-range bestaat uit een gesloten bestelwagen, Chassis Cabine en een Platform Cabine.

Technische specificaties

Actieradius:
tot 190 km
Totaal GVW:
3.1-3.5t, 57 kW
Maximumkoppel:
225 Nm
Maximumsnelheid:
100 km/u
Accu:
Lithium-Ion, 52kWh
100% opladen:
tot 7 uur
80% opladen :
tot 2 uur (met 22 kW DC snellader)

Voordelen

  • Standaard 8 jaar garantie op de accu (tot 160.000 km)
  • Standaard 2 jaar chassisgarantie (tot 100.000 km)
Renault Master ZE elektrische bestelbus
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-8
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-9
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-3
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-12
Volgende

Elektrisch rijden iets voor jou?

643_Ron-Quaink_nijwa_zero
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-1

De voordelen van de Master Z.E.

Elektrisch transport is om allerlei redenen interessant. Met de Renault Master Z.E. kun je je onderscheiden van de concurrentie. Door in te zetten op elektrisch vervoer verklein je de CO2-footprint van je bedrijf, draag je bij aan schonere lucht en maak je duurzame ambities waar. 

Zo geef je invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien kun je je voertuigen flexibeler inzetten omdat je niet bent gebonden aan verkeersbeperkingen. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen.

Nijwa-zero-ZERO-background-image

Renault Master Z.E. gesloten bestelwagen

De Renault Master Z.E.-bestelwagen is verkrijgbaar in vier lengte- en hoogtevarianten. De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. 

Met de Renault Master Z.E. kun je schoonrijden zonder concessies te doen aan het laadvermogen. De Renault Master Z.E. biedt een hoog laadvolume tot 22m3. Het laadvolume is hetzelfde als bij de conventionele Renault Master, die zich onderscheidt vanwege zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-7
Renault master ZE elektrische bestelbus chassis cabine
Bakwagen of andere opbouw

Renault Master Z.E. Platform Cabine voor een specifieke opbouw

De Renault Master Z.E. Platform Cabine is verkrijgbaar in twee varianten voor een carrosserieopbouw die is afgestemd op jouw specifieke taak. Dat maakt de Platform Cabine geschikt voor diverse toepassingen, van distributiewerk tot een mobiel gemeentehuis.

Kipper of andere opbouw

Renault Master Z.E. Chassis Cabine voor een breed scala aan uitrustingen

De Renault Master Z.E. Chassis Cabine is verkrijgbaar in twee varianten en is geschikt voor een breed scala aan uitrustingen: van kipper tot open laadbak of een gesloten laadbak met laadklep.

Nijwa-zero-gradient-white-grey-1440
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-10
Veiligheid

Renault Master Z.E.: Veilig voor bestuurder en weggebruikers

Werken en rijden in stedelijke gebieden is goed opletten. Om de veiligheid van de bestuurder, de lading en voorbijgangers te waarborgen, is de Renault Master ZE voorzien van uitgebreide veiligheidsopties.

De Master Z.E. gesloten bestelwagen is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel. 

Zo heeft de chauffeur altijd optimaal overzicht.

Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-13
Fiscaal voordeel

Subsidies voor transitie

Met de MIA profiteer je van een investeringsaftrek die oploopt tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.

Met de Vamil kun je 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een zelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op. 

Bij aanschaf van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen kun je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Daarmee profiteer je van een subsidie van 10% van het aankoopbedrag tot maximaal € 5.000,- voor iedere bedrijfsauto.

Bereken jouw voordeel

Het exacte financiële voordeel van de MIA en Vamil is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Vraag jouw financieel specialist naar jouw voordelen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om een subsidieaanvraag te doen of samen met specialisten de voordelen in kaart te brengen.

Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-2
Laadinfra

Een voertuig en laad­infra­structuur die jouw bedrijf verder helpen

Bij de switch naar zero emission transport staat jouw werk centraal. Op basis van jouw wensen en eisen specificeren we een voertuig op maat. Ook de laadinfra is hierbij belangrijk. 

Nijwa Zero biedt oplossingen aan op het gebied van laadinfra, advies, plaatsen, beheer en financieringen. Samen met onze partners kijken we niet alleen naar de energiebehoefte van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. Dit scheelt zeer veel extra kosten en het voorkomt dat laadinfra de bottle-neck is voor uitbreiding van het elektrisch wagenpark.

Nijwa-zero-ZERO-background-image
Nijwa-Zero-Renault-Master-ZE-6
onze diensten

Nijwa Zero van leasen tot onderhoud

Nijwa Zero biedt een compleet dienstenpakket rondom de Renault Z.E.-range. Van koop tot lease en natuurlijk reparatie en onderhoud. 

Belangrijker is dat wij samen met je kijken naar jouw behoefte, waarbij we graag onze kennis delen met betrekking tot zaken als ritplanning en laadinfrastructuur

Nijwazero-brochure-mockup-renault-master-ze
Meer informatie

Download Renault Master ZE brochure

Op zoek naar nog meer informatie over de Renault Master ZE? Je leest er alles over in de brochure.

Laat jouw gegevens achter en je ontvangt de brochure direct in jouw inbox! 

Elektrisch rijden iets voor jou?

We beantwoorden graag al jouw vragen en geven advies over zero-emissie rijden.
643_Ron-Quaink_nijwa_zero